Bijeenkomst: Voorbij de Warmtewet, meer rendement door blokverwarming

Voorbij de Warmtewet, meer rendement door blokverwarming

Afgelopen 15 oktober vond in Rotterdam de eerste bijeenkomst plaats rond het onderwerp “Voorbij de warmtewet, meer rendement door blokverwarming”. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de specialisten van Danfoss, Techem, Spirotech en Bloem Installatieadvies. Zij gingen in gesprek met VvE’s en VvE beheerders over de zaken die leven over blokverwarming en alles wat daarmee samenhangt. De politieke voorkeur voor het gebruik warmtenetten en hernieuwbare energie wijst op een heuse terugkeer van blokverwarming. Maar wat is de toekomst van de bestaande blokverwarmingsinstallaties ?

Deze bijeenkomst is een succes geworden door het interactieve karakter en de vele vragen die behandeld zijn. Hierdoor aangemoedigd hebben deze partijen besloten een zelfde bijeenkomst te houden in Utrecht.

Wanneer

Deel uw ervaring, discussieer of praat mee tijdens de bijeenkomst op 16 februari 2016. Tijd en precieze locatie in Utrecht zijn nog niet bekend, dit wordt nog nader bekend gemaakt, maar er wordt gestreefd naar het tweede deel van de middag. U kunt dan denken aan 15.00 uur – 17.30 uur met aansluitend een borrel.

Voor wie?

Deze bijeenkomst zal in het bijzonder bedoeld zijn voor de VvE’s, VvE beheerders en woningcorporaties (in de omgeving van Utrecht), die nog niet hebben deelgenomen aan de bijeenkomst in Rotterdam.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot 2 februari aanmelden via het formulier dat u vindt onderaan op deze website: http://voorbijdewarmtewet.nl/

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

About Bart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-65853139-1