Eneco klant en voor €423 afsluiten van stadsverwarming? Dat doe je dus zo… (HOW TO)

Na de overwinning in 2016 wat betreft de afsluittarieven voor stadsverwarming, liet Eneco er de laatste jaren weer veel onduidelijkheid bestaan. Zodanig dat we met -en voor- bewoners weer actie moesten ondernemen om zaken goed en netjes geregeld te krijgen. Het verhaal van Ruud in de blog op onze site, bleek helaas weer exemplarisch voor de onwil van Eneco om het bewoners, die wilde overstappen op een duurzamer en goedkoper alternatief, heel erg lastig te maken.

Gelukkig sprong Jelmer Schreuder van D66 bij en stelde hierover vragen aan de Utrechtse wethouder. Die vragen en antwoorden lees je hier.

Eneco publiceerde vervolgens de ‘Procedure Uit bedrijf laten nemen stadswarmte-aansluiting’ en vermeld dit ook op: www.eneco.nl/voorwaarden.

Kan ik van stadsverwarming af?

Heb je een grondgebonden woning met een aansluiting op het warmtenet en heb je een alternatief voor verwarming van je woning en warm tapwater? Dan kun je van de stadsverwarming van Eneco af tegen éénmalige afsluitkosten van €423 (incl. BTW).

Wat te doen?

Lees de procedure goed door en bel met Eneco, of stuur direct een email met de vraag voor de afsluitofferte naar: FM_Warmte_Operations@eneco.com.
Eneco zal je dan een offerte / opdrachtbevestiging sturen, waarbij na akkoord en betaling, de werkzaamheden worden ingepland.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-65853139-1