Ontwikkelaar Trebbe past (sjoemel)woningen netjes aan en ontzorgt nieuwe woningeigenaren Vlierhoeve, Nieuwegein

De Nieuwegeinse projectontwikkelaar Trebbe heeft laten weten voor het project Vlierhoeve in Nieuwegein de nodige aanpassingen te maken, zodat de woningen, welke reeds in ver gevorderd plan stadium waren, niet tot sjoemelwoningen vervallen.

De ontwikkelaar compenseert de lagere energetische waarde, door de afwaardering van Eneco stadsverwarming, met extra zonnepanelen op de daken van de te bouwen huizen.

Voor diegene met goede ogen is op onderstaande afbeelding te zien dat de ontwikkelaar in de nieuwe situatie 2 tot 5 zonnepanelen per woning gaat aanbrengen. De panelen zijn ook van goede kwaliteit en hebben een vermogen van 275 Wp, wat tot hoog vermogen gerekend mag worden. Voordeel in tegenstelling tot meer panelen met een lagere opbrengst is dat het dakoppervlak nu dusdanig goed wordt benut, dat de toekomstige eigenaar het aantal zonnepanelen verder kan uitbreiden (dit is ook nog een optie in de bouw) zonder dat er waardevol dakoppervlak verloren gaat door slecht renderende panelen (panelen met een opbrengst van 150 Wp zien we liever niet).

Trebbe neemt hiermee haar verantwoordelijkheid als ontwikkelaar/bouwer en stelt de toekomstige eigenaren van dit fraaie project schadeloos. Netjes opgelost dus!

Trebbe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-65853139-1