Reminder: Bijeenkomst voor VVE’s over besparen met blokverwarming op 16 februari a.s.

Bijeenkomst voor VVE’s over besparen met blokverwarming, nu ook mogelijk met Energiebespaarlening

Afgelopen 15 oktober vond in Rotterdam de eerste bijeenkomst plaats rond het onderwerp “Voorbij de warmtewet, meer rendement door blokverwarming”. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de specialisten van Danfoss, Techem, Spirotech en Bloem Installatieadvies. Zij gingen in gesprek met VvE’s en VvE beheerders over de zaken die leven over blokverwarming en alles wat daarmee samenhangt. De politieke voorkeur voor het gebruik warmtenetten en hernieuwbare energie wijst op een heuse terugkeer van blokverwarming. Maar wat is de toekomst van de bestaande blokverwarmingsinstallaties ?

Deze bijeenkomst is een succes geworden door het interactieve karakter en de vele vragen die behandeld zijn. Hierdoor aangemoedigd hebben deze partijen besloten een zelfde bijeenkomst te houden in Utrecht.

Waterzijdig inregelen voor VVE’s is nu extra interessant

Sinds 22 januari 2016 kunnen naast particulieren ook VvE’s een Energiebespaarlening afsluiten voor het waterzijdig inregelen. Sinds 8 juni 2015 is het voor Vereniging van Eigenaren (VvE) mogelijk om de Energiebespaarlening aan te vragen. Alleen door het Stimuleringsfonds VolkshuisvestingNederland (SVN) erkende maatregelen, uitgevoerd door een aannemer of installateur, vallen binnen de voorwaarden van de VvE Energiebespaarlening. Per vandaag valt ook waterzijdig inregelen onder de erkende maatregelen waarvoor VvE’s een lening kunnen aanvragen.

Hier vind u meer informatie: https://www.svn.nl/nieuwsdetail/2015/06/08/Energiebespaarlening-nu-ook-voor-vve
Waterzijdig inregelen en de Energiebespaarlening voor VVE’s: https://ikinvesteerslim.nl/waterzijdig-inregelen

Wanneer?

Deel uw ervaring, discussieer of praat mee tijdens de bijeenkomst op 16 februari 2016 van 15.00 tot 17.30 uur. Na afloop wordt u door de organiserende partijen een broodje en drankje aangeboden.

Waar?

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht
De Holle Bilt 1
3732 HM  De Bilt

Routebeschrijving: https://www.biltschehoek.com/contact

Voor wie?

Deze bijeenkomst zal in het bijzonder bedoeld zijn voor de VvE’s, VvE beheerders en woningcorporaties (in de omgeving van Utrecht), die nog niet hebben deelgenomen aan de bijeenkomst in Rotterdam.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier dat u vindt onderaan op deze website: http://www.blokverwarming.nl/

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

About Bart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-65853139-1